Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 1 ora 30 minute
Amestecă ingredientele uscate, cu excepția macului.
Adaugă 1 ou bătut bine și untul topit (răcit).
Adaugă treptat apa călduță, până când aluatul s-a format. Va avea o textură puțin lipicioasă și elastică.
Taie bucăți din aluat mai mici decât dimensiunea chiflelor pe care îți dorești să le obții.
Așază-le în tavă pe hârtie de copt și lasă- le acoperite cu un prosop pentru 45min.
Unge chiflele cu oul bătut, presară semințe de mac.
Chiflele stau la cuptor, la 200 de grade Celsius, aproximativ 15 minute (vor deveni aurii).
Serviți cu unt și dulceața de afine pregătite ca pentru grișul dalmațian.
Poți înlocui semințele de mac cu susan, mix de semințe sau semințe de dovleac.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei