Cine suntem și pe cine căutăm?

Suntem o echipă dedicată dezvoltării de produse cu ajutorul cărora viața de părinte și parentingul să devină o experiență naturală, bazată de informații de actualitate și distractivă. Ariile noastre de interes includ: sarcina, nașterea, diversificarea alimentației bebelușului, somnul copiilor, trecerea de la pampers la oliță, adaptarea la grădiniță, bunăstarea psihică a părinților și a copiilor, rețete pentru cei mici, gestionarea relațiilor dintre frați și, ca să fim sinceri, cam tot ce ține de urmași și ai lor părinți.

Căutăm experți în domeniile lor (medici, nutriționiști, consultanți în alăptare, consultanți în somnul bebelușilor, parenting coach și alții), persoane creative sau părinți cu experiență cu ajutorul cărora să extindem gama de ghiduri, cărți, cursuri video, programe sau să realizăm campanii de informare.

Dacă vrei să înaintezi o propunere de colaborare, să întrebi cum ai putea ajuta sau să cunoști pur și simplu echipa noastră completează formularul de mai jos.

Suntem întotdeauna deschiși ideilor inovatoare și dornici să cunoaștem persoane care împărtășesc aceleași idealuri cu noi, așa că abia așteptăm mesajul tău.

    Nume

    Ocupație

    Email

    Telefon

    Mesaj