Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Curăță cartofii și lasă-i într-un bol cu apă. Dă apoi cartofii prin răzătoare. Scurge bine apa, adaugă uleiul și condimentele.
Pe hârtie de copt, pune câte o linguriță din amestec (strat subțire). Pune tava la cuptor, la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație, aproximativ 20 de minute.
Gătește feliile de halloumi pe grătar sau tigaie aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.
Amestecă iaurtul grecesc, smântâna, muștarul, mierea, castraveții murați dați pe răzătoarea mică, sarea, piperul și
boiaua.
Taie în două chifla, așază frunzele de salată verde, sosul, brânza halloumi, feliile de ceapă roșie.
Omite mierea pentru urmașii cu vârste sub 1 an. În cazul brânzei halloumi, ține cont de conținutul ridicat de sare, iar dacă ai nevoie de un înlocuitor, folosește o felie mai groasă de caș.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei