Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Într-o oală mică, pune la fiert afinele cu trei linguri de apă. Poți zdorbi ușor cu o furculiță afinele înainte.
Adaugă sucul de lămâie și semințele de chia, opțional, zahărul de cocos.
Lasă totul la fiert la foc mic până când se evaporă aproape toată apa.
Separat, pune laptele la fiert cu un praf de sare. Adaugă nuca de cocos, vanilia. Când au început să iasă la suprafață mici bule, dă focul la mic și toarnă grișul, amestecând continuu.
Continuă să fierbi grișul. În funcție de tipul acestuia, timpul de fierbere variază. Gustă pentru a verifica.
Servește grișul în boluri cu „pete” de dalmațian din dulceața de afine.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei