Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Steak de conopidă și surpriză cu măsline

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Dă drumul cuptorului la 220 de grade Celsius.

Pasul 2:

Spală bine conopida, apoi tai-o în felii groase de 2cm. Păstrează mijlocul conopidei intact pentru ca steak-ul să își păstreze forma. Dintr-o conopidă mare, poți obține aproximativ 3 „steak-uri”, restul buchețelelor se vor separa.

Pasul 3:

Folosind șervețele, usucă bine steak urile și așază-le într-o tavă cu hârtie de copt. Alături de ele, lasă buchețelele de conopidă care s-au desprins.

Pasul 4:

Unge feliile cu ulei de măsline și presară condimentele. În cazul în care ai optat pentru oțet balsamic, amestecă 2 linguri de oțet cu 3 linguri de ulei de măsline. Unge conopida cu acest amestec, vei obține o glazură delicioasă.

Pasul 5:

Tava intră la cuptor pentru 25 minute.

Serviți cu chifteluțele „surpriză cu măsline”. .

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments