Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă drumul cuptorului la 220 de grade Celsius.
Spală bine conopida, apoi tai-o în felii groase de 2cm. Păstrează mijlocul conopidei intact pentru ca steak-ul să își păstreze forma. Dintr-o conopidă mare, poți obține aproximativ 3 „steak-uri”, restul buchețelelor se vor separa.
Folosind șervețele, usucă bine steak urile și așază-le într-o tavă cu hârtie de copt. Alături de ele, lasă buchețelele de conopidă care s-au desprins.
Unge feliile cu ulei de măsline și presară condimentele. În cazul în care ai optat pentru oțet balsamic, amestecă 2 linguri de oțet cu 3 linguri de ulei de măsline. Unge conopida cu acest amestec, vei obține o glazură delicioasă.
Tava intră la cuptor pentru 25 minute.
Serviți cu chifteluțele „surpriză cu măsline”. .
0 0 votes Acordă o notă rețetei