Drob de vinete și dovlecel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pregăteşte cireşele: spală-le, scoate-le sâmburii, apoi taie-le în 2.
Într-o oalã, combină cireşele, apa şi sucul de lămâie.
Amestecul trebuie să fiarbă la foc mediu, amestecând din când în când.
Odată ce au fiert, reduce focul la mic şi mai lasă-le la fiert aproximativ 10 minute sau până când sunt moi şi lichidul s-a îngroşat puțin.
Adaugă vanilia şi îndulcitorul, dacă ai optat pentru el.
Lasă să se răcească la temperatura camerei.
Adaugă compotul peste iaurt.
Savurează-ți propriul iaurt cu fructe cu fulgi de migdale deasupra.
Pentru îndulcire poți folosi stevia.
Îndulcitorii pe bază de stevia pot avea un efect mai pronunțat asupra preparatelor decât zahărul. Prin urmare, folosește un sfert din cantitatea pe care ai folosi-o în mod normal în rețete. De asemenea, ține cont de faptul că aceștia rămân parte din categoria zaharurilor, astfel că îți recomandăm să îi folosești ocazional.