Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Spală bine baby spanacul și lasă-l la scurs.
Prăjește ușor nucile și mugurii de pin într-o tigaie fără ulei, apoi lasă-le să se răcească.
Taie avocado și telemeaua în cubulețe.
Pasează căpșunile cu o furculiță și amestecă-le cu oțetul balsamic, siropul de arțar și uleiul de măsline pentru a obține un dressing omogen.
Amestecă baby spanacul cu avocado, telemeaua și nucile prăjite. Adaugă dressingul de căpșuni și amestecă ușor.
Completează mesele urmașului cu salate colorate, pline de nutrienți încă de la începutul diversificării. Expunând micul gurmand unei game variate de preparate, într-o formă potrivită vârstei lui, acesta va depăși mai ușor perioadele naturale de selectivitate alimentară.
0 0 votes Acordă o notă rețetei