Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius.
Taie carnea în bucăți de aproximativ 5 cm și condimentează-le cu sare, piper, boia de ardei dulce, usturoi granulat și puțin ulei măsline. Lăsă-le la marinat 1-2 ore. Taie toate legumele felii cu grosimea de 3-4 cm.
Peste feliile de dovlecel pune sare și lăsă-le într-o sită pentru a se scurge apa.
Alternează pe bețele de frigărui carnea și legumele, apoi stropește-le cu puțin ulei de măsline.
Așază bețele direct pe grilajul cuptorului cu o tavă dedesubt, pentru 35 minute. Întoarce-le la jumătatea timpului.
Sosurile sunt metoda perfectă pentru a transforma un preparat simplu într-un deliciu culinar. Testează:
– o jumătate de cană de oțet balsamic, o lingură de miere, puțină sare, toate la fiert la foc mic. Adaugă susan;
– 50g unt, 2 căței de usturoi dați prin răzătoare la călit, la foc mic. Ia de pe foc, adaugă sare, 2 linguri de suc de lămâie și pătrunjel proaspăt;
– două linguri de unt de arahide, o linguriță de miere, o linguriță de sos de soia, o linguriță de oțet balsamic, apă călduță până obții consistența dorită.
0 0 votes Acordă o notă rețetei