Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Frigărui de pui cu legume

Pulpe de pui - 300 grame
Dovlecei - 1 Picaturi
Ardei gras roșu - 1 Picaturi
Ardei gras galben - 1 Picaturi
Ceapă roșie - 1 Picaturi
Sare - 0.5 Lingurita
Condimente - 1 Lingurita

Pași

Pasul 1

Tăiați carnea în bucăți de aprox 5 cm și condimentați cu sare, piper, puțin ulei măsline și condimentele preferate. Lăsați la marinat 1-2 ore.

Pasul 2

Taiați toate legumele felii cu grosimea de 3-4 cm.

Pasul 3

Peste feliile de dovlecel puneți sare și lăsați-le într-o sită să se scurgă apa.

Pasul 4

Pe bețe de frigărui puneți alternativ carnea și legumele, apoi stropiți-le cu puțin ulei de măsline.

Pasul 5

La cuptorul preîncălzit la 190 de grade Celsius puneți-le direct pe grilajul cuptorului cu o tavă dedesubt, pentru 35 minute. Se întorc la jumătatea timpului.

Tips & Tricks

Sosurile sunt metoda perfectă pentru a transforma un preparat simplu într-un deliciu culinar. Testați: – o jumătate de cană de oțet balsamic, o lingură de miere, puțină sare, toate la fiert la foc mic. Adaugă susan; – 50g unt, 2 căței de usturoi dați prin răzătoare la călit, la foc mic. Ia de pe foc, adaugă sare, 2 linguri de suc de lămâie și pătrunjel proaspăt; – două linguri de unt de arahide, o linguriță de miere, o linguriță de sos de soia, o linguriță de oțet balsamic, apă călduță până obții consistența dorită.

Te-ar putea interesa si ...

VIG

Biscuiți de ovăz cu fructe confiate

Un desert sănătos și delicios, biscuiții de ovăz cu fructe confiate combină textura crocantă a ovăzului cu dulceața naturală a fructelor, perfect pentru orice moment al zilei.

VIG

Frittata colorata

O frittata colorată, plină de legume proaspete și sănătoase, perfectă pentru un mic dejun rapid sau un prânz ușor, plin de arome și vitamine.

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments