Biscuiți de ovăz cu fructe confiate
Un desert sănătos și delicios, biscuiții de ovăz cu fructe confiate combină textura crocantă a ovăzului cu dulceața naturală a fructelor, perfect pentru orice moment al zilei.
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Tăiați carnea în bucăți de aprox 5 cm și condimentați cu sare, piper, puțin ulei măsline și condimentele preferate. Lăsați la marinat 1-2 ore.
Taiați toate legumele felii cu grosimea de 3-4 cm.
Peste feliile de dovlecel puneți sare și lăsați-le într-o sită să se scurgă apa.
Pe bețe de frigărui puneți alternativ carnea și legumele, apoi stropiți-le cu puțin ulei de măsline.
La cuptorul preîncălzit la 190 de grade Celsius puneți-le direct pe grilajul cuptorului cu o tavă dedesubt, pentru 35 minute. Se întorc la jumătatea timpului.
Sosurile sunt metoda perfectă pentru a transforma un preparat simplu într-un deliciu culinar. Testați: – o jumătate de cană de oțet balsamic, o lingură de miere, puțină sare, toate la fiert la foc mic. Adaugă susan; – 50g unt, 2 căței de usturoi dați prin răzătoare la călit, la foc mic. Ia de pe foc, adaugă sare, 2 linguri de suc de lămâie și pătrunjel proaspăt; – două linguri de unt de arahide, o linguriță de miere, o linguriță de sos de soia, o linguriță de oțet balsamic, apă călduță până obții consistența dorită.
Un desert sănătos și delicios, biscuiții de ovăz cu fructe confiate combină textura crocantă a ovăzului cu dulceața naturală a fructelor, perfect pentru orice moment al zilei.
O frittata colorată, plină de legume proaspete și sănătoase, perfectă pentru un mic dejun rapid sau un prânz ușor, plin de arome și vitamine.