Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Mixează untul topit cu vanilia, ouăle și un praf de sare.
Adăugă pe rând bananele zdrobite, nuca și fulgii de cocos.
Cerne făina amestecată cu praful de copt și amestecă până se omogenizează.
Toarnă compoziția într-o tavă de chec tapetată cu unt și dă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 1 oră (până când partea de sus devine aurie și preparatul trece testul scobitorii).
Depozitare: într-o caserolă încăpătoare, așază șervețele de bucătărie. Taie banana bread felii, apoi pune feliile în caserolă. Deasupra lor, adaugă încă un strat de șervețele de bucătărie. Pune capacul. Feliile pot fi depozitate și individual, împachetate în șervețele. Poate fi consumată în următoarele 3 zile.
0 0 votes Acordă o notă rețetei