Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Încălzește meiul cu zucchini într-o tigaie. Peste noapte va lăsa lichid, prin urmare nu va fi nevoie să adaugi altceva. Pentru meiul cu zucchini folosește rețeta noastră de aici: Pui cu sos de lămâie și mei cu zucchini.
Taie cașcavalul și ardeiul. Pentru farfuria urmașului, taie ardeiul felii subțiri, lungi și cașcavalul dă-l pe răzătoare.
Scurge conserva/borcanul de ton și sfărâmă-l cu ajutorul unei furculițe.
Pisează usturoiul și amestecă-l cu 1 lingură de ulei, sare și piper. După ce s-a format mujdeiul, adaugă iaurtul.
Amestecă sosul cu meiul și așază tonul, cașcavalul și ardeiul deasupra.
Tonul, face parte din categoria peștilor care aduc multiple beneficii pentru sănătatea noastră. Atunci când alegi acest aliment din magazin, acordă atenție zonei din care peștele a fost pescuit. Evită zonele FAO 61, 67, 71, 77 , 81, 87 și 88, întrucât acestea sunt considerate radioactive. Evită de asemenea specia bigeye tuna și optează pentru skipjack, yellowfin sau albacore. Alege tonul conservat în recipiente de sticlă și nu de metal. Ține cont de aceste recomandări și include ocazional tonul în dieta voastră, pentru că acesta rămâne o carne bogată în seleniu, vitamina D și omega 3.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei