Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Unge o tigaie lată cu puțin ulei de măsline. Pune tigaia pe foc mediu.
Răstoarnă 100 de g de Risotto alla milanese și osso buco în tigaie și, folosind o lingură de lemn, aplatizează orezul în forma unui disc subțire. Pentru a evita lipirea orezului de lingură, unge lingura cu puțin ulei.
Lasă să se gătească până prinde o crustă crocantă (3-5 minute)
Folosind o farfurie, răstoarnă discul de orez, apoi pune-l înapoi în tigaie pentru a se găti și pe partea cealaltă încă 3-5 minute.
Pregătește sosul pentru salata de roșii, tocând mărunt pătrunjelul și cățelul de usturoi. Adaugă 2 linguri de suc de lămâie și 1 lingură de ulei de măsline. Răstoarnă peste roșiile tocate mărunt.
Folosește această rețetă atât pentru pilaful rămas, cât și pentru risotto. Crocănțelele pot fi folosite în ciorbe în locul crutoanelor. Ele pot fi gătite și la cuptor, la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație, timp de 10 minute. Opțional, poți presăra deasupra lor cașcaval dat prin răzătoare și usturoi.