Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie căpşunile cuburi şi amestecă-le cu iaurtul şi fulgii de hrișcă.
Dacă vrei să pregătești cereale acasă, începe prin a râșni în blender fulgii de ovăz. Combină apoi cu restul ingredientelor enumerate.
Pe hârtie de copt, întinde aluatul obținut într-un strat subțire. Acesta este lipicios, așa că unge un sucitor cu puțin ulei de cocos/ulei de măsline pentru a reuși.
Taie pătrate cu ajutorul unui cuțit (nu este nevoie să și separi pătratele, ele se vor rupe ușor după coacere).
Tava intră la cuptor, la 190 de grade Celsius, funcția cu ventilație, pentru aproximativ 8-12 minute (în funcție de grosimea aluatului). Cerealele trebuie să fie rumenite, însă aluatul va rămâne puțin moale. Lasă tava la răcit, la temperatura camerei, înainte de a rupe cerealele. Vei vedea că acestea se întăresc odată ce s-au răcit.
Depozitează cerealele rămase într-un bol închis ermetic. Le poți folosi în următoarele 4 zile la mic dejun sau pe post de gustare.
0 0 votes Acordă o notă rețetei