Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Fulgi crocanți de hrișcă cu iaurt și căpșuni

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Taie căpşunile cuburi şi amestecă-le cu iaurtul şi fulgii de hrișcă.

Pasul 2:

Dacă vrei să pregătești cereale acasă, începe prin a râșni în blender fulgii de ovăz. Combină apoi cu restul ingredientelor enumerate.

Pasul 3:

Pe hârtie de copt, întinde aluatul obținut într-un strat subțire. Acesta este lipicios, așa că unge un sucitor cu puțin ulei de cocos/ulei de măsline pentru a reuși.

Pasul 4:

Taie pătrate cu ajutorul unui cuțit (nu este nevoie să și separi pătratele, ele se vor rupe ușor după coacere).

Pasul 5:

Tava intră la cuptor, la 190 de grade Celsius, funcția cu ventilație, pentru aproximativ 8-12 minute (în funcție de grosimea aluatului). Cerealele trebuie să fie rumenite, însă aluatul va rămâne puțin moale. Lasă tava la răcit, la temperatura camerei, înainte de a rupe cerealele. Vei vedea că acestea se întăresc odată ce s-au răcit.

Tips & Tricks

Depozitează cerealele rămase într-un bol închis ermetic. Le poți folosi în următoarele 4 zile la mic dejun sau pe post de gustare.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments