Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Stoarce bine brânza de zer, astfel încât ea să fie uscată. Dacă ai această posibilitate, trece-o printr-o sită.
Amestecă bine brânza cu sarea și cu bicarbonatul și las deoparte, undeva la rece, pentru cel puțin 30 minute (ideal 45-60 min).
La bain marie (într-o oală mai mică, cu fund subțire, pusă deasupra unei oale cu apă care fierbe) pune untul la topit, apoi adaugă brânza și amestecă bine cu telul,astfel încât să nu se prindă pe margini. Amestecă până când brânza se topește. Vafi destul de lichidă, dar se va întări în momentul în care se răcește.
Transfer-o în forme mai mici care au fost trecute în prealabil printr-un jet de apă rece. Poți adăuga după gust condimentele dulci sau sărate.
Sugestie de servire: unge două felii de pâine cu brânza topită, adaugă un strat subțire de gem (caise, spre exemplu) și nuci pecan mărunțite.
Poți depozita brânza la frigider, într-un recipient închis ermetic, între 3 și 5 zile.
Poți de asemenea să congelezi rezultatul obținut.
0 0 votes Acordă o notă rețetei