Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 1 ora 30 minute
Pregătește marinada pentru pui din iaurt, cimbru, busuioc, oregano, turmeric/ curcuma, sare, piper și pune feliile de pui la marinat pentru 30-50 minute. Apoi, gătește bucățile pe grill. Întrucât bucățile sunt subțiri, este suficient să le gătești câteva minute (3/4) pe fiecare parte.
Într-o oală, călește ceapa și usturoiul în unt, apoi adaugă orezul și amestecă bine.
Adaugă guliile date prin răzătoare și adaugă treptat supa/apa, amestecând.
Condimentează cu sare și piper. Când orezul este gata, ia-l de pe foc, adaugă parmezanul ras și lasă-l așteaptă 5
minute înainte de a-l servi.
Păstrează câteva bucăți de pui (200g) pentru cina din seara aceasta.
În același mod în care pregătești puiul, poți marina bucãți de gulie. Gătește-le apoi pe grill/ în tigaie împreună cu puiul. Rezultatul va fi unul crocant și delicios.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei