Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Quesadilla

Durata Preparare: 30 minute

Ingrediente:

Tortilla - 3 bucăți
Piept de pui - 200-250 grame
Cașcaval - 150 grame
Ardei gras roșu - grame
Ceapă roșie - 1 bucăți
Pătrunjel - 1/2 legatura
Porumb - grame (opțional)
Fasole roșie boabe - grame (opțional)

Pași:

Pasul 1

Pe jumătate din fiecare bucată de lipie pune cașcaval dat prin răzătoare, apoi fâșiile de pui, ardeiul, ceapa, porumbul,
fasolea roșie și pătrunjelul. Presară din nou cașcaval (e necesar pentru a „lipi” tortilla), apoi îndoaie lipia și închide astfel umplutura.

Pasul 2

Încălzește bine o tigaie mare. Gătește jumătățile de tortilla până se rumenesc, apoi întoarce-le pe cealaltă parte. Sunt suficiente câteva minute pentru că se rumenesc rapid.

Pasul 3

Le puteți servi cu un sos făcut din: 100g smântână, 50g iaurt grecesc, 1 castravete murat tocat mărunt (nu scurge zeama), 1 linguriță de usturoi pudră, 1 linguriță de boia de ardei dulce, 1 linguriță de chimen pudră sau coriandru pudră.

Tips & Tricks

În cazul urmașilor, quesadilla va fi cu siguranță savurată prin desfacerea lipiei. Pentru ei, poți tăia ardeiul în fâșii lungi, subțiri, iar porumbul sau fasolea să le aplatizezi cu ajutorul unei furculițe înainte de a le adăuga în preparat.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments