Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Taie merele felii subțiri pentru a minimiza riscul de înec.
Unge feliile cu unt de arahide cu simplu sau amestecat cu mascarpone.
Ce fel de unt de arahide să alegi? Verifică eticheta și alege-l pe cel care conține un singur ingredient: arahidele. Evită-le pe cele care includ sare, zahăr, conservanți sau grăsimi adăugate. Arahidele fac parte din familia leguminoaselor, așa că vor absorbi ușor pesticidele din sol. Optează pentru varianta organică atunci când ai ocazia. Dacă vă tentează o rețetă pentru acasă, poți mixa cu ajutorul unui blender (pentru un timp mai îndelungat): – 50g caju, 50g fistic coapte pentru 5-8 minute la 160 de grade Celsius, puțină sare -75g migdale coapte, două linguri de fulgi de nucă de cocos, o linguriță de pudră de roșcove, o linguriță de zahăr de cocos/sirop de arțar, puțină sare – câte 30g de caju, nuci pecan și migdale coapte, o linguriță de scorțișoară, o linguriță extract de vanilie, o linguriță sirop de arțar (poți ajusta condimentele după gust).
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei