Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Wrap fără gluten din dovlecel și morcov

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.

Pasul 2:

Curăță, spală și dă pe răzătoare morcovul și jumătate de dovlecel.

Pasul 3:

Într-un castron, amestecă legumele date pe răzătoare cu 2 ouă și 100 g brânză de vaci. Condimentează cu sare și piper. Întinde amestecul pe o tavă tapetatã cu hârtie de copt, formând un pãtrat sau dreptunghi.

Pasul 4:

Coace timp de 25-30 de minute, până când amestecul este gătit și ușor rumenit.

Pasul 5:

Scoate tava din cuptor și lasă să se răcească puțin.

Pasul 6:

Ornează wrap-ul cu feta, rucola și felii de roșii. Condimentează cu sare și piper.

Pasul 7:

Rulează wrap-ul și taie-l în 3 bucăți gata de savurat.

Tips & Tricks

Textura acestei „lipii” este una mult mai ușor de gestionat decât textura lipiilor clasice. Dacă ai la masă un urmaș începător sau dacă vrei să folosești aceste lipii pentru pachețelele săptămânii, pregătește o cantitate mai mare și depozitează „lipiile” la frigider separate de șervețele de bucătărie și acoperite cu folie alimentară. Le poți folosi în următoarele 3 zile.

Te-ar putea interesa si ...

alergiile.mariei@gmail.com

Ouă fructate

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments