Tofu ramen
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Curăță cartofii dulci (sau spală-i bine) și feliază-i subțire, aproximativ 2 mm.
Așază feliile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, suprapunându-le puțin, deoarece se vor micșora la copt. Formează două foi separate. Dă cheddarul pe răzătoare.
Presară cheddarul ras peste cartofii dulci și coace timp de 25-30 de minute, până când brânza începe să se rumenească.
Trage hârtia de copt pe un grătar și lasă să se răcească puțin
Încinge o tigaie și pune amestecul de quinoa. Gătește timp de 10 minute, acoperind cu un capac după 5 minute.
Răstoarnă „foile” de cartof dulce pe un tocător și așază-le pe o folie alimentară pentru a te ajuta la rulare. Întinde crema de brânză pe jumătate din fiecare foaie.
Adaugă amestecul de quinoa și rucola, apoi rulează strâns, pe latura scurtă, folosindu-te de folia alimentară pentru a obține o ruladă compactă. Pentru amestecul de quinoa folosește rețeta noastră: Bol aromat.
Lasă rulada să stea câteva minute pentru a-și păstra forma, apoi taie și servește.
Pregătește alături de urmaș astfel de pachețele pe care să le savurați într-o locație aleasă de el. Dacă inspirația lipsește, sugerează-i: picnic pe o bancă în parc, un cort în sufrageria proprie, masă pe perne, ne costumăm și mâncăm, la masa întinsă cu toți prietenii de pluș.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei