Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Wrap cu șnițel și sos pesto

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Taie felii subțiri pieptul de pui și lasă-l într-un bol.

Pasul 2:

Zdrobește în blender fulgii de porumb, împreună cu boiaua de ardei dulce, usturoiul, susanul și 1/2 linguriță sare.

Pasul 3:

Într-un bol amestecă ouăle cu 1/4 linguriță sare.

Pasul 4:

Trece puiul prin ou, apoi prin fulgii de porumb și așază-l pe o tavă cu hârtie de copt. Stropește-i cu puțin ulei de măsline.

Pasul 5:

Tava intră la cuptor, la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație, pentru 35-45 de minute (în funcție de dimensiunea șnițelelor).

Pasul 6:

Între timp, amestecă ingredientele pentru sosul pesto în blender.

Pasul 7:

Pe fiecare lipie, adaugă o frunză de salată unsă cu sosul pesto (pe partea care nu atinge lipia), bucățele de pui, morcov.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments