Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie felii subțiri pieptul de pui și lasă-l într-un bol.
Zdrobește în blender fulgii de porumb, împreună cu boiaua de ardei dulce, usturoiul, susanul și 1/2 linguriță sare.
Într-un bol amestecă ouăle cu 1/4 linguriță sare.
Trece puiul prin ou, apoi prin fulgii de porumb și așază-l pe o tavă cu hârtie de copt. Stropește-i cu puțin ulei de măsline.
Tava intră la cuptor, la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație, pentru 35-45 de minute (în funcție de dimensiunea șnițelelor).
Între timp, amestecă ingredientele pentru sosul pesto în blender.
Pe fiecare lipie, adaugă o frunză de salată unsă cu sosul pesto (pe partea care nu atinge lipia), bucățele de pui, morcov.
0 0 votes Acordă o notă rețetei