Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Amestecă ingredientele uscate: făina, praful de copt și ierburile aromatice. Topește untul și lasă-l să se răcească.
Combină ingredientele uscate cu cele lichide. Într-un bol, pune jumătate din ingredientele uscate și jumătate din cantitatea de lapte. Amestecă folosind un tel până obții un aluat omogen. Adaugă restul ingredientelor uscate, laptele rămas și încorporează untul topit.
Bate ouăle întregi cu un praf de sare până își triplează volumul și devin o spumă albicioasă. Toarnă-le peste compoziția obținută anterior. Adaugă cașcavalul ras și roșiile uscate tăiate mărunt. Încorporează ingredientele folosind o paletă de patiserie, cu mișcări lente, pentru a păstra aerul spumei de ou.
Încinge aparatul pentru waffles și unge-l cu unt topit. Pune 2 linguri generoase de compoziție pentru fiecare vafă, în funcție de mărimea aparatului tău. Coace fiecare waffles timp de 3-4 minute, ajustând timpul în funcție de preferințele tale pentru o textură mai moale sau mai crocantă.
Dacă le dorești reci și crocante, lasă-le să se răcească pe un grătar, nu pe farfurie, pentru a evita formarea condensului.
Pentru un preparat cu mai multe fibre, înlocuiește o treime din cantitatea de făină cu făină integrală, făină de năut, de soia sau migdale.
0 0 votes Acordă o notă rețetei