Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Unge bucățile de waffe cu cremă de brânză și servește alături de roșii cherry tăiate sferturi și ceapă verde mărunțită. Pentru o variantă fără produse lactate, folosește gemul rapid de la orezul cu lapte. Gustul lui va completa aroma intensă a ficățeilor.
Pentru waffles folosește rețeta noastră de aici: Waffles cu ficăței.
Vitamina A, o vitamină pe care o găsim în cantități mari în ficățelul de pui, este solubilă în grăsimi. Prin urmare, atunci când ne dorim să îmbunătățim capacitatea organismului de a absorbi vitamina A (dar și vitaminele D, E, K) adăugăm în farfuria noastră alimente bogate în grăsimi. Întrucât ficățelul conține o cantitate mare de vitamina A, cantitatea adăugată de brânză este mică, iar fructele și legumele completează într-un mod mai potrivit farfuria. Dacă, spre exemplu, am dori să contribuim la o mai bună absorbție a vitaminei D conținută în mod natural de ouă sau ciuperci, am putea servi aceste alimente cu lactate bogate în grăsimi, avocado sau diverse nuci ori semințe.
0 0 votes Acordă o notă rețetei