Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Waffles cu ceapă verde

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Dă pe răzătoare cașcavalul și toacă ceapa mărunt.

Pasul 2:

Topește untul. Păstrează o lingură de unt pentru a unge plăcile aparatului.

Pasul 3:

Bate ouăle, adaugă chefirul și omogenizează. Toarnă untul topit și ușor răcit peste amestecul de ouă, amestecând continuu.

Pasul 4:

Adaugă făina și praful de copt, apoi amestecă până obții un aluat gros. În funcție de consistența chefirului, ajustează cantitatea de făină.

Pasul 5:

Între timp, încinge aparatul de waffles. Adaugă cașcavalul și ceapa verde în compoziție și încorporează-le bine.

Pasul 6:

Unge plăcile aparatului de waffles cu unt și toarnă câte 2-3 linguri de aluat în fiecare placă. Închide aparatul și coace waffles-urile conform indicațiilor din manual, aproximativ 5 minute.

Tips & Tricks

Aluaturile pot fi o textură dificil de gestionat de către urmași întrucât, asemănător miezului de pâine, în contact cu saliva, pot forma o „bilă” greu de mestecat. În categoria aluaturilor pe care le poți folosi pentru a-l obișnui pe micul gurmand includem și wafele. Acestea sunt subțiri și, gătite corespunzător, au un înveliș crocant.

Te-ar putea interesa si ...

Rulouri de pui

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments