Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 30 minute
Amestecă ouăle, peste care adaugă chefirul și untul topit.
Încorporează făina, amestecată cu praful de copt, apoi adaugă cașcavalul dat prin răzătoare și condimentele.
Pune în aparatul de wafe preîncălzit, aproximativ 2 linguri pentru fiecare wafă. Gătește conform timpului recomandat în manualul de instrucțiuni (6-8 minute). În cazul în care folosești o tigaie, gătește amestecul pe ambele părți timp de 3-4 minute.
Poți folosi în această rețetă și bucățile de legume rămase în frigider. Completează cu: morcov sau dovlecel dar prin răzătoare, ardei kapia tocat, ceapă verde sau porumb.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei