Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Waffles fără gluten

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Pune într-un bol 1 linguriță de psyllium și 3 lingurițe de apă și lasă să se odihnească timp de 5-10 minute, până când amestecul devine gelatinos.

Pasul 2:

Într-un bol separat, amestecă ingredientele uscate.

Pasul 3:

Într-un alt bol, combină ingredientele umede, apoi adaugă mixul de ingrediente uscate și amestecă până se combină. (Evită să amesteci prea mult; este în regulă dacă rămân mici cocoloașe.)

Pasul 4:

Cu o lingură, pune aluatul în aparatul de waffle și gătește-l timp de 3-5 minute, în funcție de setările aparatului. Vor fi gata când aluatul devine compact și marginile sunt ușor rumenite.

Pasul 5:

Servește alături de toppinguri sărate sau dulci, după preferință.

Tips & Tricks

Toppinguri dulci:

1. “Dulce-pișcăcios” – Unt de arahide cu felii de banană și un praf de scorțișoară.

2. “Fantezia fructelor de pădure” – Iaurt grecesc amestecat cu puțină miere, decorat cu fructe de pădure și fulgi de migdale.

3. “Caramel natural” – Straturi de iaurt grecesc și felii subțiri de măr, presărate cu nuci pecan mărunțite și un strop de sirop de arțar. Toppinguri sărate:

1. “Verde proaspăt” – Avocado zdrobit cu un praf de sare, piper proaspăt măcinat și un ou poșat deasupra, decorat cu mărar.

2. “Savoarea Mediteranei” – Un strat de cremă de brânză cu ierburi aromatice, roșii cherry tăiate în jumătăți, măsline negre feliate și frunze de busuioc.

3. “Crocant și gustos” – Hummus clasic, presărat cu boia afumată și fâșii subțiri de castraveți și morcovi.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments