Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune într-un bol 1 linguriță de psyllium și 3 lingurițe de apă și lasă să se odihnească timp de 5-10 minute, până când amestecul devine gelatinos.
Într-un bol separat, amestecă ingredientele uscate.
Într-un alt bol, combină ingredientele umede, apoi adaugă mixul de ingrediente uscate și amestecă până se combină. (Evită să amesteci prea mult; este în regulă dacă rămân mici cocoloașe.)
Cu o lingură, pune aluatul în aparatul de waffle și gătește-l timp de 3-5 minute, în funcție de setările aparatului. Vor fi gata când aluatul devine compact și marginile sunt ușor rumenite.
Servește alături de toppinguri sărate sau dulci, după preferință.
Toppinguri dulci:
1. “Dulce-pișcăcios” – Unt de arahide cu felii de banană și un praf de scorțișoară.
2. “Fantezia fructelor de pădure” – Iaurt grecesc amestecat cu puțină miere, decorat cu fructe de pădure și fulgi de migdale.
3. “Caramel natural” – Straturi de iaurt grecesc și felii subțiri de măr, presărate cu nuci pecan mărunțite și un strop de sirop de arțar. Toppinguri sărate:
1. “Verde proaspăt” – Avocado zdrobit cu un praf de sare, piper proaspăt măcinat și un ou poșat deasupra, decorat cu mărar.
2. “Savoarea Mediteranei” – Un strat de cremă de brânză cu ierburi aromatice, roșii cherry tăiate în jumătăți, măsline negre feliate și frunze de busuioc.
3. “Crocant și gustos” – Hummus clasic, presărat cu boia afumată și fâșii subțiri de castraveți și morcovi.
0 0 votes Acordă o notă rețetei