Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Spală zmeura și las-o să se scurgă într-o sită.
Separă albușurile de gălbenușuri. Mixează albușurile cu un praf de sare.
Amestecă gălbenușurile pe rând cu uleiul de cocos, chefirul, îndulcitorul și scorțișoara, apoi adaugă mălaiul (dacă este necesar, poți completa cu o cantitate mai
mare) și praful de copt. Încorporează ușor albușurile, apoi adaugă zmeura bine scursă.
Pune la aparatul de wafe conform instrucțiunilor.
Făina de mălai sau, mai bine spus, făina de porumb, este varianta fin măcinată a mălaiului folosit pentru mămăligă. Aceasta este o opțiune fără gluten, însă chiar dacă prezența glutenului nu te preocupă, îți recomandăm să optezi ocazional pentru înlocuitori ai făinii albe. Poți adăuga astfel mai multe grăsimi, proteine sau fibre în preparate.
În loc de sirop de arțar, poți folosi și miere, dar doar după vârsta de 1 an.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei