Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Spală bine ficățeii, curățându-i de resturi de bilă sau mici vene rămase. Pune-i într-o cratiță cu apă cât să îi acopere. Lasă-i la fiert până se întăresc, aproximativ 10 minute din momentul în care începe să clocotească apa.
Scurge-i bine și lasă-i la răcit, apoi pasează-i într-un bol cu ajutorul unei furculițe sau cu o presă pentru piure.
Râșnește ovăzul, până obții făină. Sau poți folosi făină de ovăz.
Adaugă toate celelalte ingrediente peste ficăței și amestecă. Vei obține un aluat compact.
Unge aparatul de făcut waffe cu ulei (poți folosi o pensulă pentru a nu turna în exces), apoi pune aluatul cu lingura și lasă waffele la copt. Sunt gata atunci când aluatul nu mai este moale și s-a format o crustă pe deasupra.
Pentru a găti în tigaie aluatul, unge o tigaie cu puțin ulei de măsline, lasă 10-20 de secunde la foc mare, apoi dă focul spre mediu și adaugă o lingură generoasă de aluat. Gătește timp 3-5 minute pe fiecare parte.
Ficatul de pui este bogat în vitamina A, uneori prea bogat. Prin urmare, evită să consumi în exces acest aliment și include-l într-o dietă diversificată, care să cuprindă mai multe surse de proteină. tag:vafe, wafe, vafa, waffle, gofre
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei