Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Waffles cu ficăței

Număr persoane

Pași:

Pasul 1

Spală bine ficățeii, curățându-i de resturi de bilă sau mici vene rămase. Pune-i într-o cratiță cu apă cât să îi acopere. Lasă-i la fiert până se întăresc, aproximativ 10 minute din momentul în care începe să clocotească apa.

Pasul 2

Scurge-i bine și lasă-i la răcit, apoi pasează-i într-un bol cu ajutorul unei furculițe sau cu o presă pentru piure.

Pasul 3

Râșnește ovăzul, până obții făină. Sau poți folosi făină de ovăz.

Pasul 4

Adaugă toate celelalte ingrediente peste ficăței și amestecă. Vei obține un aluat compact.

Pasul 5

Unge aparatul de făcut waffe cu ulei (poți folosi o pensulă pentru a nu turna în exces), apoi pune aluatul cu lingura și lasă waffele la copt. Sunt gata atunci când aluatul nu mai este moale și s-a format o crustă pe deasupra.

Pasul 6

Pentru a găti în tigaie aluatul, unge o tigaie cu puțin ulei de măsline, lasă 10-20 de secunde la foc mare, apoi dă focul spre mediu și adaugă o lingură generoasă de aluat. Gătește timp 3-5 minute pe fiecare parte.

Tips & Tricks

Ficatul de pui este bogat în vitamina A, uneori prea bogat. Prin urmare, evită să consumi în exces acest aliment și include-l într-o dietă diversificată, care să cuprindă mai multe surse de proteină.             tag:vafe, wafe, vafa, waffle, gofre

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments