Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 1 ora
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Folosind mixerul, amestecă brânza, vanilia și zahărul dacă ai optat pentru el.
Pune amestecul la frigider.
Amestecă într-un bol făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și condimentele.
Separat amestecă banana zdrobită cu furculița, uleiul, mierea, untul, ouăle, vanilia. Combină bolurile.
Dă morcovii prin răzătoare și combină cu aluatul. Amestecă ușor, fără a insista prea mult.
În forme de brioșe, adaugă o linguriță din aluat, o linguriță plină din crema de brânză, apoi încă o linguriță de aluat.
Pune totul la cuptor, la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 40 de minute (brioșele devin aurii, dar aluatul este încă puțin umed și elastic.
Lasă brioșele să se răcească sub un prosop. Depozitează bucățile rămase la frigider, într-un recipient închis ermetic.7. În forme de brioșe, adaugă o linguriță din aluat, o linguriță plină din crema de brânză, apoi încă o linguriță de aluat.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei