Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Vulcan carrot cake

Durata Preparare: 1 ora

Ingrediente:

Făină - 180 grame
Praf de copt - 1 lingurițe
Bicarbonat de sodiu - 1/2 lingurițe
Sare - 1 vârf de cuțit
Scorțișoară (Ceylon) - 1 lingurițe
Ghimbir - 1 lingurițe
Nucșoară - 1 lingurițe
Banană - 1 bucăți
Ulei de cocos - 2 linguri
Miere - 2 linguri
Unt - 30 grame
Ouă - 2 bucăți
Vanilie - 1 lingurițe
Morcovi - 3 bucăți
Cremă de brânză - 150 grame
Vanilie - 1 lingurițe
Zahăr de cocos - 1 linguri

Pași:

Pasul 1

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.

Pasul 2

Folosind mixerul, amestecă brânza, vanilia și zahărul dacă ai optat pentru el.

Pasul 3

Pune amestecul la frigider.

Pasul 4

Amestecă într-un bol făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și condimentele.

Pasul 5

Separat amestecă banana zdrobită cu furculița, uleiul, mierea, untul, ouăle, vanilia. Combină bolurile.

Pasul 6

Dă morcovii prin răzătoare și combină cu aluatul. Amestecă ușor, fără a insista prea mult.

Pasul 7

În forme de brioșe, adaugă o linguriță din aluat, o linguriță plină din crema de brânză, apoi încă o linguriță de aluat.

Pasul 8

Pune totul la cuptor, la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 40 de minute (brioșele devin aurii, dar aluatul este încă puțin umed și elastic.

Pasul 9

Lasă brioșele să se răcească sub un prosop. Depozitează bucățile rămase la frigider, într-un recipient închis ermetic.7. În forme de brioșe, adaugă o linguriță din aluat, o linguriță plină din crema de brânză, apoi încă o linguriță de aluat.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments