Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Vită szechuan

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Taie fâșii subțiri carnea de vită. Pune carnea de vită într-un bol cu amidon de porumb, sare și piper după gust. Amestecă pentru a le combina. Încinge uleiul într-o tigaie mare, la foc mare.

Pasul 2:

Adaugă carnea într-un singur strat. Gătește-o 2-3 minute pe fiecare parte, până devine aurie. Îndepărtează carnea și păstreaz-o caldă, într-un bol acoperit.

Pasul 3:

Taie ceapa în bucăți de 1 cm, iar ardeiul verde în bucăți de 2,5 cm. Toacă usturoiul și ghimbirul. Lasă ardeii mici dulci întregi.

Pasul 4:

Adaugă ceapa, ardeii și ardeii uscați în tigaie. Gătește 6-7 minute, apoi adaugă usturoiul și ghimbirul pentru 30 secunde. Adaugă carnea înapoi.

Pasul 5:

Între timp, amestecă toate ingredientele pentru sos și adaugă-le în tigaie. Fierbe timp de 30 secunde până la 1 minut, până sosul se îngroașă. Servește imediat.

Tips & Tricks

Chiar dacă urmașul vostru se află la începutul diversificării, iar acest preparat nu este unul potrivit pentru el, întreaga familie se poate așeza la masă. Pentru micul gurmand, pregătește o bucată de carne în forma baghețelelor pentru degețele (așa cum este descris în rețetă). Urmașul va fi încântat de alimentul de antrenament, în timp ce întreaga familie se adună în jurul mesei.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments