Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: +2 ore
Taie carnea de vită în bucăți de mărime egală, de circa 2 cm.
Amestecă sosul de soia cu mierea şi ghimbirul și adaugă conținutul peste carne. Lasă la marinat cel puțin 2 ore.
Pune ulei în wok-ul înfierbântat şi gãtește bucățile de carne la foc mare, pentru câteva minute.
Opărește copăceii ce broccoli în apă care fierbe pentru 3-4 minute (5 minute dacă vrei să aibă o textură mai moale).
Adaugă copăceii în tigaie împreună cu un cubuleț de unt.
Ornează cu semințe de susan și ceapă verde tocată mărunt.
Gătește orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj (în general, raportul este o măsură de orez, 4 măsuri de apă).
Sosul de soia și urmașii: în apropierea vârstei de un an, poți începe să folosești sos de soia în preparate. Așa cum acesta este introdus în rețeta de față, cantitatea consumată per porție nu va fi una foarte mare. Poți modifica astfel: adaugă o jumătate din cantitatea de sos de soia și completează cu oțet de mere
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei