Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 45 minute
Taie vinetele și scoate cât mai mult din miezul acestora cu ajutorul unei linguri. Presară sare peste carcasele rămase și lasă-le deoparte.
Taie cuburi miezul de vinete si pune-l cu sare într-o sită pentru 5-10 minute, apoi spală bine și scurge.
Într-o tigaie, pune ceapa tăiată mărunt la înăbușit, iar când devine sticloasă (3 minute) adaugă și ardeiul mărunțit. Pune bucățelele din miezul de vinete și cele de piept de pui și lasă la foc mic spre mediu (aproximativ 7-8 minute).
Condimentează cu sare și piper. Dacă ai optat pentru ele, adaugă și ciupercile acum, lăsând tigaia pe foc încă 3 minute.
Spală „carcasele” de vinete de zeama lăsată, apoi stropește cu ulei de măsline și dă-le la cuptor la 180 grade pentru 5 minute.
Scoate-le din cuptor și umple-le cu amestecul de pui. Dacă dorești, pune deasupra felii de roșii, cașcaval sau susan și lasă la cuptor încă 25-30 de minute.
Vinetele sunt un aliment bogat în histamină.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei