Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Pregătește varza de Bruxelles, îndepărtând capetele acesteia. Taie fiecare bucată sferturi. Merișoarele nu necesită adaptare, întrucât acestea se vor înmuia la cuptor.
Într-un bol, amestecă varza de Bruxelles, merișoarele, 2 linguri de ulei de măsline, sare, piper și 1 linguriță de cimbru.
Împrăștie totul pe o tavă cu hârtie de copt. Tava intră la cuptor pentru aproximativ 20 de minute. Amestecă totul la jumătatea timpul pentru a se coace uniform.
După ce varza este gata, scoate totul într-un bol și amestecă 1 lingură de sirop de arțar.
În cazul în care merișoarele nu sunt disponibile, înlocuiește-le cu afine, felii de prune sau bucăți de piersică. Pentru urmași începători, păstrează câteva bucăți mari de varză de Bruxelles, întregi. Gătește-le un timp mai îndelungat pentru a te asigura că acestea sunt moi. Merișoarele pot fi oferite în acest mod fără a fi necesare alte modificări. Omite siropul de arțar până la introducerea zahărului în diferitele lui forme.
0 0 votes Acordă o notă rețetei