Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Varză de Bruxelles și merișoare cu ruladă de porc

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație.

Pasul 2:

Pregătește varza de Bruxelles, îndepărtând capetele acesteia. Taie fiecare bucată sferturi. Merișoarele nu necesită adaptare, întrucât acestea se vor înmuia la cuptor.

Pasul 3:

Într-un bol, amestecă varza de Bruxelles, merișoarele, 2 linguri de ulei de măsline, sare, piper și 1 linguriță de cimbru.

Pasul 4:

Împrăștie totul pe o tavă cu hârtie de copt. Tava intră la cuptor pentru aproximativ 20 de minute. Amestecă totul la jumătatea timpul pentru a se coace uniform.

Pasul 5:

După ce varza este gata, scoate totul într-un bol și amestecă 1 lingură de sirop de arțar.

Tips & Tricks

În cazul în care merișoarele nu sunt disponibile, înlocuiește-le cu afine, felii de prune sau bucăți de piersică. Pentru urmași începători, păstrează câteva bucăți mari de varză de Bruxelles, întregi. Gătește-le un timp mai îndelungat pentru a te asigura că acestea sunt moi. Merișoarele pot fi oferite în acest mod fără a fi necesare alte modificări. Omite siropul de arțar până la introducerea zahărului în diferitele lui forme.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments