Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Toacă mărunt frunzele de salvie.
Dacă ai optat pentru smântână, folosind mixerul, bate smântâna cu salvia, sucul de lămâie, 1/4 linguriță de piper alb. În funcție de cât de grasă este smântâna, în aproximativ 7-10 minute, vei obține untul.
Dacă ai optat pentru unt, folosind blenderul, amestecă untul, salvia, sucul de lămâie și piperul alb.
Pentru a rula în forma unui baton de unt, răstoarnă preparatul pe o bucată de folie alimentară. Rulează strâns.
Prăjește feliile de pâine, unge-le cu untul aromat și decorează cu felii subțiri de prună.
Expunerea urmașului la o gamă variată de alimente îl va încuraja treptat să adopte o dietă diversificată. Pentru a-l ajuta în acest demers, folosește alimentele preferate (cum poate fi și cazul untului) și introdu mici schimbări (aroma salviei). Adesea, urmașii noștri au nevoie de acest exercițiu al îmbrățișării caracterului de noutate pentru a aduce în farfuria lor o multitudine de alimente.
Pentru această rețetă poți folosi 150 g de smântână grasă sau 150 g de unt.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei