Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Amestecă făina, drojdia, sarea. Poți adăuga diverse condimente (usturoi, pătrunjel uscat, cimbru, turmeric etc).
Adaugă treptat apa, până se formează aluatul.
Frământă aluatul timp de câteva minute, apoi lasă-l o oră într-un bol uns cu puțin ulei.
Separă aluatul în bile de dimensiunea unui pumn. Întinde fiecare bilă în forma turtei.
Gătește pe rând turtele într-o tigaie la foc mediu spre mic. Gătește timp 2-3 minute pe fiecare parte, apoi din nou
încă 1-2 minute pe fiecare parte.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei