Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius, cu ventilație.
Așază 4 felii de pâine într-un vas termorezistent.
Adaugă peste fiecare o felie de cașcaval, apoi o felie de prosciutto și deasupra, încă o felie de cașcaval.
Toacă mărunt roșia, ardeiul și pătrunjelul, amestecă-le, adaugă uleiul de măsline și asezonează cu sare și piper. Lasă deoparte.
Ia cele 4 felii de pâine rămase și fă-le câte o gaură în mijloc cu ajutorul unui pahar.
Așază feliile de pâine peste ultima felie de cașcaval, împarte amestecul de roșie, ardei și pătrunjel în toate locurile goale din pâine și sparge câte un ou în fiecare sandwich.
Bagă la cuptor pentru aproximativ 12-15 minute, până când pâinea este prăjită și oul gătit.
Dacă urmașul tău consumă des mezeluri, pregătește acasă „pastramă” și bucurați-vă împreună de variantele ei din diferite tipuri de carne, simplă sau acoperită de diverse nuci. Vezi și rețeta noastră de mortadella de casă pentru mai multă inspirație.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei