Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius, funcția ventilație.
Curăță, spală și taie felii sau cuburi toate legumele. Pune legumele într-o tavă, pe hârtie de copt. Stropește-le cu ulei de măsline și condimentează cu sare, piper, oregano și cimbru.
Dă la cuptor pentru aproximativ 25-30 minute, până când legumele sunt gătite.
Transferă toate legumele într-un blender și mixează până obții un sos fin. Poți adăuga extra suc de roșii sau apă, în funcție de cât de lichid îți dorești să fie sosul. Potrivește de sare.
Servește sosul peste pastele Tortellini cu salată de grădină și dressing
Sosul astfel pregătit poate fi depozitat la congelator pentru 4 luni sau la frigider, într-un recipient închis ermetic, până la o
săptămână.
0 0 votes Acordă o notă rețetei