Salată de roșii cu măsline
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune 0,5 L apă la fiert, pentru a opări spanacul, timp de 2-3 minute. Lasă la scurs într-o sită.
Pune făina pe blatul de lucru. În mijlocul ei, fă o gaură în care spargi cele 4 ouă. Frământă până obții un aluat. Învelește în folie alimentară și lasă-l să se odihnească pentru 30 minute.
Dă pe răzătoare cașcavalul sau parmezanul. Amestecă într-un bol ingredientele pentru umplutură: spanacul opărit, brânzeturile, sarea și piperul. Pune o oală cu 3L de apă la fiert.
Întinde aluatul, cât de subțire poți, pe blatul de lucru, apoi taie-l în pătrate cu latura de 6-7 cm. Pune în mijlocul lor, câte o jumătate de linguriță din umplutură. Nu pune prea multă umplutură în tortellini, pentru că riști să se desfacă. Umezește cu apă marginile pătratului. Împăturește foaia formând astfel tortellini.
În apă clocotită, lasă pastele la fiert pentru 10-15 minute, în funcție de cât de gros ți-a ieșit aluatul.
Pregătește salata și amestecă toate ingredientele pentru dressing într-un borcan pe care să îl scuturi bine.
Pregătește o cantitate mai mare, fierbe și depozitează la congelator pastele astfel pregătite.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei