Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Tort în mijlocul zilei

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.

Pasul 2:

Întinde alunele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Coace-le 3-4 minute, după care scoate-le coaja. Toacă alunele sau zdrobește-le cu ciocanul de șnițele, după ce le-ai pus într-o pungă.

Pasul 3:

Toacă mărunt ceapa și morcovul cubulețe.

Pasul 4:

Încinge o oală sau tigaie, adaugă uleiul și călește ceapa, până când devine translucidă. Adaugă carnea tocată și condimentele. Gătește până când carnea își schimbă culoarea.

Pasul 5:

Gătește orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj, cu un strop de sare. Când este gata, lasă-l la scurs într-o sită.

Pasul 6:

Adaugă peste carne legumele și sosul de soia, dacă ai optat pentru acesta. Gătește până când legumele se înmoaie și carnea este complet gătită. Este în regulă să rămână zeamă/sos, acesta se va scurge în orez și îl va aroma.

Pasul 7:

Asamblează tortul într-un vas cu fund detașabil. Așază orezul la fundul vasului și presează-l bine.

Pasul 8:

Toarnă amestecul de carne deasupra, presându-l și pe acesta. Presară alunele deasupra. Lasă preparatul să se răcească ușor.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments