Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Decojește dovlecelul și vânata. Taie-le cuburi mici. Pune-le la fiert într-o oală, împreună cu o jumătate de cană de apă. Lasă totul la foc mediu spre mic, sub capac.
Verifică legumele după 10 minute. Dacă încă nu sunt moi, completează cu apă dacă este necesar și lasă încă 5 minute.
Adaugă condimentele și sosul de roșii. Lasă la fiert încă 3/4 minute. Închide focul și lasă „crema” sub capac.
Pune 4 căni de apă la fiert. Adaugă sarea. Câna apa a dat în clocot, adaugă mălaiul în ploaie, amestecând continuu.
Fierbe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Pe un platou, toarnă jumătate din mămăligă. Adaugă legumele, apoi completează cu cealaltă jumătate de mămăligă.
Decorează după gust cu parmezan, smântână sau mici bucățele de unt.
Poți pregăti acest tort și cu o „cremă” din brânzeturi. Dă prin răzătoare 75g cașcaval și 100g mozzarella. Unge primul blat cu un strat subțire de smântână, presară brânzeturile, apoi completează cu restul de mămăligă.
0 0 votes Acordă o notă rețetei