Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe cartofii dulci decojiți, apoi pasează-i până obții un piure fin.
Cât cartofii se răcesc, hidratează semințele de chia în 100ml apă.
Amestecă toate ingredientele pentru blat și toarnă-l într-o tavă mai mare, într- un strat de aproximativ 1cm. Vei tăia acest blat la jumătate pentru a obține 2 foi dreptunghiulare de tort. După ce se răcește, vei putea lua ușor hârtia de copt. Tava intră la cuptor, la 180 de grade Celsius, 30 de minute (test scobitoare).
Într-un blender, mixează merele decojite și bananele. Adaugă zahărul, amidonul sau făina și praful de sare, amestecă, apoi include și laptele (400ml). Fierbe la foc mic până când compoziția se îngroașă (8-10min). Lasă la răcit, la temperatura camerei, cu folie alimentară lipită de suprafața cremei.
Când crema s-a răcit, mixează partea tare dintr-o conservă de lapte de cocos (160g). Adaugă o treime din crema de mere, câte o lingură pe rând, continuând să mixezi.
Pune toate ingredientele pentru sirop la fiert, la foc mic, până se topește zahărul.
Taie blatul în
Însiropează, adaugă crema de mere simplă. a doua felie de blat, unge cu crema cu nucă de cocos.
Dacă nu există alergii alimentare, poți înlocui semințele de chia cu 5 ouă și făina de mălai cu 180-190g făină.
0 0 votes Acordă o notă rețetei