Tofu ramen
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe cartofii dulci decojiți, apoi pasează-i până obții un piure fin.
Cât cartofii se răcesc, hidratează semințele de chia în 100 ml apă.
Amestecă toate ingredientele pentru blat și toarnă-l într-o tavă mai mare, într- un strat de aproximativ 1cm. Vei tăia acest blat la jumătate pentru a obține 2 foi dreptunghiulare de tort. După ce se răcește, vei putea lua ușor hârtia de copt. Tava intră la cuptor, la 180 de grade Celsius, 30 de minute (test scobitoare).
Într-un blender, mixează merele decojite și bananele. Adaugă zahărul, amidonul sau făina și praful de sare, amestecă, apoi include și laptele (400 ml). Fierbe la foc mic până când compoziția se îngroașă (8-10 min). Lasă la răcit, la temperatura camerei, cu folie alimentară lipită de suprafața cremei.
Când crema s-a răcit, mixează partea tare dintr-o conservă de lapte de cocos (160 g). Adaugă o treime din crema de mere, câte o lingură pe rând, continuând să mixezi.
Pune toate ingredientele pentru sirop la fiert, la foc mic, până se topește zahărul.
Taie blatul în 2. Însiropează, adaugă crema de mere simplă. a doua felie de blat, unge cu crema cu nucă de cocos.
Dacă nu există alergii alimentare, poți înlocui semințele de chia cu 5 ouă și făina de mălai cu 180-190g făină.
Pentru cremă: poți înlocui amidonul cu 50 g făină, conserva de lapte de cocos cu 160 g unt sau 160 g smântână grasă și laptele de cocos cu 400 ml lapte de vacă.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei