Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 45 minute
Pune apa la fiert. Când aceasta a început să fiarbă, dă focul la mic, adaugă sarea și mălaiul în ploaie, amestecând. În
funcție de tipul mălaiului folosit, dar și consistența pe care o dorești, poți adăuga încă o treime de cănă de mălai.
După ce mămăliga a fiert, umple pe jumătate 3 boluri.
Curăță și toacă mărunt legumele.
Gătește în apă cu puțin ulei de măsline ceapa, prazul și ardeiul kapia, până se înmoaie. Adaugă ciupercile feliate dacă ai optat pentru ele. Lasă-le câteva minute să se gătească. Condimentează cu sare, piper, cimbru.
Adaugă roșiile cuburi și lasă la foc mic până începe să scadă. Opțional, spre final, adaugă frunzele tocate de leurdă.
Răstoarnă mămăliga din boluri pe câte o farfurie. Cu ajutorul unei linguri, scoate mijlocul acesteia. Umple-l apoi cu
tocănița de praz. Poți decora cu puțin parmezan dat prin răzătoare.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei