Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 45 minute
Pune apa la fiert la foc mare. Adaugă și sare în apă, după gust.
Când apa este aproape de fierbere, varsă mălaiul în ploaie, amestecând cu un tel, pentru a evita cocoloașele.
Amestecă periodic, continuând cu flacăra mică. Timpul de fierbere poate varia, de obicei este înscris pe ambalaj.
Pune la înabușit prazul (fără partea de culoare verde închis) și usturoiul tocate mărunt.
După 2-3 minute, adaugă ardeiul tăiat cubulețe, cimbru și boia.
După 3 minute, adăugă ciupercile tăiate felii și așteaptă să scadă apa pe care o vor lăsa.
Adăugă sucul de roșii, verdeața pentru care ai optat, sarea și piperul după gust și lăsă să fiarbă sub capac până se îngroașă sosul.
Joacă-te cu diferite tipuri de ciuperci pentru a te bucura de un gust mai intens (ciuperci brune, gălbiori, pleurotus, Shimeji, Portobello). Ține însă cont de vârsta și abilitățile urmașului atunci când le pregătești. Până la vârsta de 9 luni, asigură-te că acestea sunt moi, tocate mărunt și integrate în diverse preparate.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei