Budincă de tapioca cu pere
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Ovăzul se pune la fiert în 400ml lapte și 250ml apă, cu un praf de sare.
Se lasă la fiert, la foc mic, amestecând ocazional până când capătă consistența unui terci (aproximativ 10 minute).
Pasează banana cu ajutorul unei furculițe, apoi adaugă piureul peste terci. Lasă la fiert încă 2 minute.
Servește cu zmeură sau o linguriță de unt de arahide.
Trebuie sau vrei să înlocuiești laptele cu o variantă vegetală? Alege un produs care nu conține îndulcitori, dar care beneficiază de un adaos de vitamine sau minerale. Când vine vorba despre opțiuni, avem următoarele mențiuni: varianta din mazăre sau soia vine la pachet cu proteine, gustul laptelui de caju ori migdale este unul delicios pentru cereale sau preparate, însă acestea sunt sărace în nutrienți, iar laptele de ovăz rămâne opțiune clasică, preferată de un număr mare de oameni, în parte și pentru că o cantitate redusă din fibrele specifice rămâne în lapte. Sunt și câteva limite aici: lapte de orez poate avea un conținut mare de arsenic (metal toxic), laptele de cocos poate conține o cantitate mai mare de grăsimi (nu neapărat din cele bune), iar efectele laptelui de soia asupra hormonilor din organism sunt încă studiate.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei