Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie cartofii dulci în felii subțiri, pe lungime.
Gătește-le la air-fryer sau cuptor. Dacă folosești air-fryer, așază-le în aparat și coace-le la 180 de grade Celsius timp de 20 minute. Dacă folosești cuptorul, preîncălzește-l la 200 de grade Celsius, unge feliile cu ulei și coace-le pentru 20- 25 de minute, întorcându-le la jumătatea timpului.
Pasează avocado într-un bol și amestecă-l cu cottage cheese sau iaurtul grecesc. Condimentează cu sare, piper, paprika, fulgi de chilli și adaugă semințele de cânepă. Toarnă puțină zeamă de lămâie și amestecă bine.
Prăjește ouăle într-o tigaie, astfel încât gălbenușul să rămână moale (pentru copii, gătește-l complet) sau după preferință.
Întinde crema de avocado și brânză pe fiecare felie de cartof dulce. Așază deasupra oul.
Presară pătrunjel proaspăt și, dacă vrei, semințe de susan negru pentru extra textură.
Pentru urmași începători, taie tartinele de cartof dulce în forma baghețelelor pentru degețele (lungi cât un deget, groase cât două). Înmoaie baghețelele în sosul cu avocado, iar oul servește-l gătit complet și tăiat fâșii.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei