Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Amestecă ingredientele pentru aluat, frământă, apoi pune aluatul la rece în frigider pentru minim 1 oră.
Pregătește crema de brânză amestecând brânza cu mărarul, măslinele, eșalota și usturoiul mărunțite, sare și piper după gust.
Taie dovlecelul sau zuchini în două pe lung, apoi rondele cu grosimea de 1,5-2 cm. Taie și roșiile în jumătăți sau sferturi în funcție de mărime.
Întinde aluatul, apoi pune crema de brânză și întinde-o lăsând aproximativ 8-10 cm de margine. Peste crema de brânză pune rondele de dovlecel și feliile de roșii.
Îndoaie marginile lăsate peste compoziție, apoi unge-le cu un gălbenuș bătut cu puțină apă.
Dă la cuptorul preîncălzit pentru 35-40 de minute.
Poți folosi drept topping orice combinație de cremă de brânză sau chiar pesto, iar legumele pot varia de la dovlecel, roșii, ardei, măsline, capere etc.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei