Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Tartă

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație.

Pasul 2:

Amestecă ingredientele pentru aluat, frământă, apoi pune aluatul la rece în frigider pentru minim 1 oră.

Pasul 3:

Pregătește crema de brânză amestecând brânza cu mărarul, măslinele, eșalota și usturoiul mărunțite, sare și piper după gust.

Pasul 4:

Taie dovlecelul sau zuchini în două pe lung, apoi rondele cu grosimea de 1,5-2 cm. Taie și roșiile în jumătăți sau sferturi în funcție de mărime.

Pasul 5:

Întinde aluatul, apoi pune crema de brânză și întinde-o lăsând aproximativ 8-10 cm de margine. Peste crema de brânză pune rondele de dovlecel și feliile de roșii.

Pasul 6:

Îndoaie marginile lăsate peste compoziție, apoi unge-le cu un gălbenuș bătut cu puțină apă.

Pasul 7:

Dă la cuptorul preîncălzit pentru 35-40 de minute.

Tips & Tricks

Poți folosi drept topping orice combinație de cremă de brânză sau chiar pesto, iar legumele pot varia de la dovlecel, roșii, ardei, măsline, capere etc.

Te-ar putea interesa si ...

Bile Labneh

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments