Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius.
Amestecă făina de grâu, făina de migdale, 3 linguri de ulei de măsline, 70 ml – 80 ml de apă și 1/2 linguriță de sare. Frământă și lasă deoparte.
Taie în jumătăți roșiile cherry, iar dovlecelul zucchini și ceapa felii subțiri.
Amestecă o lingură de ulei de măsline, o lingură de oțet balsamic, 1 lingură de miere (folosește pastă de curmale pentru urmași cu vârste mai mici de 1 an) și un praf de sare. Așază pe o tavă sau vas yena hârtie de copt și unge hârtia de copt cu amestecul lichid, ori sub formă de pizza rotundă, ori pe toată suprafața acesteia dacă folosești un vas mai mic.
Așază legumele peste acest sos.
Întinde aluatul în strat subțire și așază-l peste legume. Înțeapă aluatul din loc în loc cu o furculiță.
Tava intră la cuptor pentru 30 minute.
După ce ai scos tava din cuptor, las-o să se răcească, întoarce-o și servește cu felii de burrata.
Aluatul de tartă poate fi folosit și pentru preparate dulci. Folosește felii subțiri de măr sau pară, struguri tăiați sferturi și un strop de scorțișoară pentru o tartă cu gust de toamnă.
0 0 votes Acordă o notă rețetei