Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 30 minute
Într-un wok încins, pune 2 linguri de ulei de susan și 2 linguri de apă, în care gătești 2 căței de usturoi tocați și ghimbirul.
Adaugă puiul tăiat julienne și lasă până se gătește corespunzător, apoi adaugă fulgi de chilli, după gust.
Amestecă sosul de soia cu sucul de portocală și mierea, adaugă peste pui, lasă câteva minute până se reduce sosul.
Fierbe tăițeii de orez conform indicațiilor de pe ambalaj.
Într-o tigaie, de preferat tip wok, pune uleiul de susan și adaugă la distanță de 1-2 minute legumele în următoarea ordine: ceapa mărunțită, țelina julienne, morcovul julienne, ciupercile, varza crudă julienne.
Lasă la foc potrivit până sunt gata legumele (5 minute pentru că vrem să ămână crocante), apoi adaugă tăițeii de
orez și puiul cu sos. Amestecă încă 2-3 minute la wok.
Servește cu bucățele de ceapă verde sau susan.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei