Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Curăță cartofii, spală-i și taie-i cuburi.
Asezonează cuburile de cartofi dulci și acoperă-le cu un strat ușor de spray de ulei de avocado.
Așază cartofii pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, într-un singur strat și lasă-i timp de 20-25 minute, amestecându-i la jumătatea timpului pentru o coacere uniformă, până devin aurii și crocanți.
Încălzește o tigaie la foc mediu și gătește carnea de vită, aproximativ 10 minute, amestecând-o bine, până când devine maronie. Toacă ceapa și usturoiul.
Adaugă ceapa, usturoiul și condimentele și amestecă până când sunt bine încorporate. Lasă încă 3 minute.
Taie și amestecă toate ingredientele pentru *Pico de Gallo* și separat pentru *Guacamole*.
Așază cartofii într-un bol. Adaugă carnea de vită deasupra. Completează cu Pico de Gallo și Guacamole.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei