Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune apa la fiert împreună cu 1/2 linguriță sare.
Când apa a dat în clocot, adaugă mălaiul în ploaie, amestecând constant. Continuă să fierbi la foc mediu până când mămăliga este gata (timpul diferă în funcție de tipul de mălai).
Dă mămăliga deoparte.
Dă drumul cuptorul la 190 de grade Celsius.
Mărunțește brânza de burduf cu ajutorul unei furculițe.
Într-un vas potrivit pentru cuptor sau în forme individuale, așază un strat de mămăligă (1,5 cm), jumătate din brânza de burduf și puțin unt dat pe răzătoare. Repetă acest strat.
Deasupra brânzei, așază acum ultimul strat de mămăligă. Cu ajutorul unei linguri, formează 3 adâncituri. În ele vei sparge cele 3 ouă.
Presară puțină sare și, opțional, cimbru deasupra.
Tava intră la cuptor pentru aproximativ 25 de minute.
Opțional, adaugă 1 lingură de smântână peste fiecare porție înainte de a servi.
0 0 votes Acordă o notă rețetei