Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Supă simplă de fasole verde cu morcovi și pui

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Taie carnea și legumele în forma dorită: cuburi, rondele sau, pentru urmași începători, baghețele pentru degețele (bucăți lungi cât un deget, groase cât două).

Pasul 2:

Într-o oală, călește ceapa, morcovul și rădăcinoasele timp de 3-4 minute, în puțină apă și 1 lingură de ulei.

Pasul 3:

Adaugă pieptul de pui și lasă-l să se înăbușe alături de legume câteva minute, amestecând ușor.

Pasul 4:

Toarnă 1,5–2 litri de apă și adu la fierbere. Când începe să clocotească, adună spuma care se formează la suprafață cu o spumieră.

Pasul 5:

După ce ai spumat, lasă să fiarbă aproximativ 10 minute, apoi adaugă fasolea verde și jumătate din mărarul tocat.

Pasul 6:

Condimentează cu sare și piper, apoi continuă fierberea încă 15 minute, până când păstăile sunt fierte. Dacă mai scade lichidul, poți completa cu puțină apă fierbinte.

Pasul 7:

Servește supa caldă, cu mărar proaspăt presărat deasupra.

Tips & Tricks

Dacă îți plac ciorbele mai mult decât supele, adaugă borș, zeamă de lămâie sau iaurt pentru a da un gust acru preparatului.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments